divendres, 21 de desembre del 2012

Excursió al Montnegre



Al final vam fer l’excursió al dimarts 13 de novembre i ens va anar molt bé perquè no ens va ploure. Vam dinar pel bosc i vam agafar pals que tinguessin formes interessants per  després emportar-nos-els a l’escola, repartir-los i pintar-los. Un nen de 5è va caure des d’unes roques i es va fer una rascada bastant grossa, després vam marxar amb l’autocar cap a l’escola.

29 comentaris:

  1. es una entrade super chula i amb unas cuantes frases ja espliquefet a la escursio la britat esque jo no me abia enterat que el nen de 5e se abia fet aque lla rescade!!!



    Sara edel albarez

    ResponElimina
  2. A l´escursio del Montnegre m´ho vaig passar molt be perque vam fer moltes coses divertides com agafar bolets, pals amb formes... pero lu mes que em va agradar va ser montar cabanyes amb pals grans i petits.



    Bruno Valverde

    ResponElimina
  3. L'excursió al Montnegre em va agradat moltíssim, de totes les excursions que aviam fet la mes xula i em a encantat, em va agradat quan aviam collit bolets,quan aviam fet senderisme i quan aviam jugat.

    Catalina Pilar

    ResponElimina
  4. L'excursió al Montnegre em va agrada molt perquè aviam agafat bolets i perquè aviam jugat al vall i perquè em vaig menjar un entrepà més bo!!!!!!!

    ResponElimina
  5. L'esxcursió a la montanya va ser molt xul.la. Varem trobar una cavana molt ven feta. Jo vaig trobar uns cuants Rovellons, però ja estaven podrits i/o arrancats, al cap d'une estona vaig trobar un Pet de Llop. Em van dir que el trepitgés i jo vaig dir que no perque si ho fas surt una pols i fa podor.

    Héctor Marquès

    ResponElimina
  6. L'esxcursió a la montanya del montnegre va ser molt xula.Varem trobar 2 cabana fetes ambpals grans i patits tanve varem tronar volets arancats i no arancats i el marc i el pau que lis ancanta na de esxcorsió a la montanya que ja naven preparats i ja savian qui erans els vons i els dolens

    miguel angel

    ResponElimina
  7. L'excursió al Montnegre, donava molt bon toc de natura ens ho passàvem molt be recollint pals que tinguessin formes diferents,fent cabanyes, explorant el bosc, però era molt mes maco quan ens endinsàvem a dintre per que era tot mes fosc, també vam tenir sort que no va ploure.

    Va ser una molt bona excursió!


    Aina Lizhuo Martinez Villegas

    ResponElimina
  8. A mi em va agradar molt l'excursió,sobretot quan vam pujar fins una plana verda perquè hi havien unes arrels que sobresortien i feien formes molt rares,també em va agradar buscar pals que tinguesin formes xules.



    Queralt Figueras

    ResponElimina
  9. Es veritat va ser molt xula jo m'ho vaig passar molt be
    pero aixo si vam caminar molt bueno pero no passa res em de fer un miqueta
    de esport ja ja ja ja!!!!!!


    Martina Tulian paris

    ResponElimina
  10. La excursio va estar molt guay, encara que vem caminar molt. jo ja estic acostumat,ja que al meu camping esta en el bosc,a la montanya del Montseny.





    Miquel Jodas Cruz.

    ResponElimina
  11. la escursó al montnegre va ser molt divertida perque barem agafar molts bolets i també barem corra moltisim i el antrapa de dinar estaba bonisim adeu!!!
    Mateo Waksman

    ResponElimina
  12. L´escurció al montnegre va ser molt divertit i entarasant a mi em va agrdar els troncs el.Qui va tenir aqueste idea,ami am ba agradar molt.Vag descobrir com es feien els tipis tambe em va agradar molt l´expoció¡¡¡

    Enzo Ruiz

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo estic dacord amb el que dius ba ce lo mes xulo



















      NAHUEL

      Elimina
  13. A l'excursió, vam buscar castanyes però no en vam trobar, si que vam veure bolets. I a més de tot això vam caminar molt.

    Eder

    ResponElimina
  14. A l´ excursió vam fer una caminada llarga, vam veure bolets i vam troba una cabanya.



    NIXON DANIEL

    ResponElimina
  15. He anat a la excursio del montenegre, he explorat la muntanya i ha sigut molt divertid, he agafat pals de molts tipus maritims, tambe he vist cabanes fetes amb pals i ma agradat molt.


    ISMAEL

    ResponElimina
    Respostes
    1. isma tens tota pero tota la rao va se une de les excursións mes xules del mon mundial a i de l´univers hahahaaa

      Elimina
  16. va ser molt xulo anar al montnegre em vaig pasar molt be iem va agradar molt caminar perque esploravem i feiem aventures. i trobabem castannyes bolets i pedres.

    ResponElimina
  17. montnegre es una muntanya xulisima

    ResponElimina
  18. la excurcio vase xulisima perque vem agafar troncs que tanian formas i tambe bem agafar bulets.



    TATIANA ELIAS CALLE

    ResponElimina
  19. Que pena no fui, pero mis amigos se lo pasaron muy bien y he visto las fotos y siiiiii se lo han pasado mas que bien.

    ResponElimina
  20. con un dia lla estoi cansado

    ResponElimina
  21. La excursió al montnegre va ser molt divertida i vem trovar molts bolets, pero va ser molt llarga...


    ResponElimina
    Respostes
    1. RAUL tens rao va ser llarg perova ser molt pero molt moltissim de moltisim xxxuullaa

      Elimina
  22. Hola soc la Julia i jo crec que l´exurcio al mont negre va ser molt dibertida i bem agafar molts tro de diferents pro va ser molt llarga

    ResponElimina
  23. al montenegre em vaig pasar xupy

    ResponElimina
  24. el monnegre era impresionan era molt maco i xula perque a mi m´agrada la natura els minerals les hervesetc... i mencata explorar i investigar

    ResponElimina