dimarts, 1 d’octubre del 2013

Comencem quart


Hola famílies!!!

Fa dos setmanes vam començar el curs.
Tenim motxilles noves! També estem fent una decoració per la carpeta viatgera fent els nostres noms en 3D. Tenim protagonista de la setmana, la primera ha estat la Nora i ara ho és el Marc. Quan ets el protagonista, tota la classe menys tu ha d’escriure en un paper qualitats bones que tingui aquella persona.
Tenim dos flors a la classe i el Biel i la Salma que són els encarregats de neteja les reguen.

   Héctor i Esther



3 comentaris:

  1. Que tingueu un molt bon inci de curs Carboners!!! Quina foto més maca...

    Teresa (mare Èlia)

    ResponElimina
  2. Hola nens i nenes de 4t,
    Som la classe dels Pescadors. Sabem que vosaltres vau fer un taller de cosir i ens agradaria que ens ajudessiu a cosir la nostra bossa amb teles i botons perquè quedi ben bonica. L’any passat vam demanar ajuda per fer un punt de llibre i enlloc d’ajudar-nos ens ho van fer tot. Esperem que no passi el mateix perquè ajudar vol dir que ho fem nosaltres però el que no sabem fer ens ho ensenyeu per poder fer-ho sols. Els dies que no ens van bé són els dimarts després del pati i els divendres pel matí.
    Fins aviat i moltes gràcies per la vostra col•laboració!
    Classe dels Pescadors

    ResponElimina
  3. Hola classe dels Teixidors
    soc la Marina.M el meu primer dia a L' escola nova a sigut molt divertit, vaig coneixe molts nens/a i eran molts simpatics i tinc una amiga que es xinesa que es diu xenia i parla molt be el catala com la Yu Feng. El dia 7 de Novembre vaig fer un examen de catala i era una mica difisil i abui he fet un examen de Engles aquesta tarda man dunat les notes de catala i he tret 6,2 us trobo molt a faltar ADEUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina