divendres, 20 de desembre del 2013

BON NADAL!

Hola nens i nenes! Ja arriba el Nadal i estarem uns quants dies sense veure-us! Com que sabem que us enyorarem molt, fem aquesta entrada perquè pogueu escriure el que esteu fent durant les vacanes, explicar-nos històries, aventures, on aneu... i així saber més coses de vosaltres! No us oblideu de signar per saber qui sou! Un petonet i una abraçada molt forta! Bon Nadal i feliç any 2014!

 Teo i Lídia 


39 comentaris:

  1. Hola soc la Laia de 4tb!!!!!!!
    Ara us ascric des de la biblioteca i lla me llegit 2 llibres i l' informe i ara men llagire 2 mes us dadicu un molt bon nadal !!!!!!!:) :)
    Adeu i us ascriure mes. BON NADAL !!!!!!!!! :) :) :) ADEU FINS ABIAT LAIA 4TB

    ResponElimina
  2. Hola soc la Natalia de 4tb
    Us derico un bon nadal jo al divendres vaig ovrir el informa i vaig cumansa a fer els deures de nadal daqui poc bé al para nuel i els reis adeu. NATALIA de 4tb

    ResponElimina
  3. Soc el Josep son molt divertits els tria la teva aventura me e agafat 3 llibres i lla me llellit 2

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola soc la Laia i jo tambe ne agafat 1 tria la teva avantura. El dia de sant esteva baig cantar 2 i em van donar entre la familia de la meva mara 22,50€.
      perdo soc la Laia de 4tb

      Elimina
    2. Hola Laia i Josep ami el pare noel em va portar el super chistes 2, un calendari de cuina, una caseta que es menja i roba. El tio també roba ,xuxes ,un teler de llana un diari secret i una guardiola a per sert bon dia dels inocents

      Elimina
  4. Bernat Esteve Fernández22 de desembre del 2013, a les 11:51

    Hola soc el Bernat de 4t A!
    Al 20 de Desembre després de l'escola vaig anar a casa i al cap de unes quantes hores vaig anar a un torneig d'escacs. Al torneig hi havia l'Erik, el Pau M, l'Álex, el Lluis, el Pau de 5é i les meves germanes. Quan va acabar el torneig van donar els premis. Els premis eren un diploma per a cadascu i a uns quans una copa. Nomes el Pau de 5é va guanyar una copa i jo el Pau M l'Álex el Lluis l'Erik i les meves germanes no vam guanyar cap copa peròsi un diploma.

    ResponElimina
  5. Hola classe
    Com van les vacances d'hivern? Jo el dia 21 vaig fer la meva festa i del martí. El 20 vaig anar a celevrar l'aniversari dels meus cosins el Pol i la Carla avui anirem a mirar de la fira de santallucia. Estic molt nesviosa perque dema és el meu aniversar, a i men oblidava de el millor del cap de setmana el dissabte a la nit vaig veure la final de oh happy day(el meu programa preferit). Ahir men vaig enterar que la loteria de la grossa ha tocat a la loteria del carrer llull

    ResponElimina
  6. Hola classe .
    com esteu? classe us torno a faltar molt el dia que vaig anar a una festa de cumple del Marti que ha cumplit 9 anys. Demà vaig a la casa del Santi .Adeu a tots bones festes
    nil

    ResponElimina
  7. Hola classe
    Que tal, jo aquesta tarda men vaig al circ RALUY em van regalar entradaes pel meu aniversari i de la meva germana . el dia de nadal i sant esteve ens ho vam passar pipa sobre tot el dia de sant esteve perque estava amb les meves cosines segones . la meva cosina laia ens va ensenyart a vallr una canço us desitgo un bon any nou!!!

    ResponElimina
  8. Hola classe
    Ahir vaig anar al circ raluy i va ser molt divertit. Hi havia 2 germanes que puigaven en un munocicle de 5 m .Unes altres germanes que feien piruetes i un mac que movia amb les mans un lacer .També vaig veure un trio que feia figures humanes especteculars i un malabarista amb pilotes. entre actuacio i actuacio sortia un pallasso que es deia sandro i em tronxava.van puigar a l'ecenari 3 pares i 1 mare i feien teatre em vaig posar a plorar de riure tambe va posar una sardina dintre d'un vaul i després un gat quan van obrir el vaul la sardina no hi era( se l'havia menjat el gat) tambe deien que tenia mel a la boca i li tirava aigua també va sortir una senyora que feia anar 15 hul-a-hops a la vegada una que es puigava en un aro a 10 m i es deixana anar . Un senyor es va posar dintre un caixa de 45 cm sense forats i shi va estar 10 min i una que feia malavars amb els peus ha sigut xulicim

    ResponElimina

  9. Hola classe!!
    La tarda del dia 20 de desembre vaig anar al parc central a jugar a basquet amb el Roudy, l'Erik , la Laia, el Lluis, l'Alan, la Marina i l'Emily i m'ho vaig passar molt be. El dilluns 23 vaig anar al Tibidabo per un euro, en total de la llacuna érem uns 70 vam pujar a moltes atraccions xules i vam passar el dia allà. El dia 25 vaig anar a Tàrrega, a passar 3 dies a casa de la meva avia i dels meus cosins . El primer dia vaig fer cagar el tió i em va cagar xuxes, menjar de Nadal neules, torrons... i una tablet. El dia següent vaig anar a Guimerà a fer unes fotos d' un apartament, de la meva àvia i després vam anar a jugar a un parc. El dilluns dia 27 vaig anar al parc de Nadal, que és com una fira d' atraccions, activitats i jocs, i vaig fer moltes coses divertides. M'ho vaig passar molt bé amb els meus cosins i la meva àvia!!
    Jan

    ResponElimina
  10. Ola Soc el DIL el día 21 vaig anar aveure Lluvia de albóndigas 2.El 22 vaig anar al MUSEU BLAU. Que hi havia un planetari on vaig veure com es va fer la TERRA. i el primer ser viu.Tanve i avía une exposissio dels animals mes varinosos del mon. I per la tarda vaig anar a patinar sobre gel.El dia 23 vaig anar al Tibidabo i va vindre la Laia el Roudi el Erik el Jan la Marina el Bernat la Hajar el Eitan i jo. I vaser molt divertit.El dia 24 vaig fer el pollastre de nadal i sopa de galets.El dia 25 al Para Noel em va portar 4 SKAYLANDERS SWAP FORCE el Battleship electonico un joc de artatak i una samareta de ferrari.I el 26 vaig veure frosen i el reino de nieve i base molt chula.

    ResponElimina
  11. Hola soc la Salma

    avui estat fen deures i als reis bull un tablet i després he jugat amb els ninus.

    ResponElimina
  12. HOLA A TOTOM SOC LA SILVIA DE 4r A AQUET ESTIU EL PARA NOEL MA PURTAT UNA VISICLETA I UN BOLSO AMB SEPARADORS PER A ELS MEUS DISENYS DE MONSTER HIGH I ESTIC EMOSIONADA PER L´ANY NOU ADEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

    ResponElimina
  13. Hola a totom soc el Martí de 4b ens o vam pasar molt bé al aniversari de l'Elia i meu. Vam veure un espectacle de magia que va ser molt divertit en companyia de tota la classe i el Pau Rufo, adeu i feliç any nou. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Martí jo també m'ho vaig passar molt bé.
      Pau Román

      Elimina
  14. Hola clase ara estic a casa amb la meva mare i la meva germana ahir m'ho vaig pasar molt be i vam menjar raim i ho vam celebrar menjan turro i raim i tambe amb cintes d"aquelles de
    festes i us desitllo a tots un feliç any nou i un bon nadal. Adeu !!! Un peto !!!!
    Elba.

    ResponElimina
  15. Hola a tothom!!!!!
    El dia 20 vaig anar a un torneig d'escacs amb el Bernat, el PauM, l'Alex, el Lluis i jo.
    El 23 vaig anar al tividabo per 1€ amb el Jan, el Bernat, el Roudy, el Dil, la Marina, l'Hajar, l'Eitan, la Laia, el Lluis i jo. Ens ho vam passar molt be!
    El dia 24 per la nit, com cada any vam anar a casa dels meus vesavis. vam anar a un restaurant, vam obrir els regals de l'amic invisible i va tornar a casa.
    El Paranoel m'ha portat una pilota, una samarreta del barça, un cotxe teledirigit, un respall de dentsi un joc que es diu hama.
    EL dia 28 he anat a Roda de Bara. El dia següent vaig fer una excursio pel cami de ronda i es veia Mallorca!
    Per cap d'any vaig anar a Tivissa. Jo no vaig menjar raim perque no m'agrada.
    Avui quan tornavem de Tivissa no trobavem a la Xispa, que es la meva gata. La teniem tancada al jardi perque uns nens petits tnien por. L'estavem buscant per tot arreu i al final estava dormint a la casa.
    Fa poc, quant tornavem, he vist al Miquel!
    FINS AVIAT!!!!!
    Erik

    ResponElimina
  16. Hola companys
    el dia 23 vaig anar al Tibidabo, amb el meu germà Victor i la meva mare, el Dil va vindre al nostre cotxe. Alla ens vam trovar amb molts companys de classe. Vaig pujar: la Muntanya Rusa, tren, Castell misterios, vaixell.
    A la tarda em van cumonicar que el meu avi es va morir el dia 22 per la nit. El dia 24 per al mati vam anar amb la familia i coneguts al tenatori i vam fer la despedida.
    l'estimava molt.
    Feliç any nou i fins aviat
    Marina Itzel

    ResponElimina
  17. Hola classe!!!
    Ahir tornant de La Molina vam quedar amb els meus cosins i els meus oncles per anar dinar a Toses i vam arribar exactament al mateix moment! Quan vam entrar al restaurant ens vam seure i vam començar a demanar el menjar . El meu cosi petit va demanar una botifarra i la resta vam demanar arròs de montanya. Després quan ens ho vam portar ens ho vam menjar i després els meus cosins i jo vam anar a fora a jugar i vam jugar al bote bote. Ens ho vam passar molt bé!!!



    Àlex w.h

    Bones festes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  18. Hola nois estic a casa meva, m'ho he passat super be i estic molt emocionat perque dema passen els "reis " per les nostres cases , jo no he escrit la llista pero la majoria de coses seran skylanders swap force. El "Pare Noel" m'ha portat moltes coses i ahir el meu avi la meva avia el meu germa i jo vam anar a fer una excurció fins a un teatre grec.El meu tiet que te 33 anys i encara no te novia va fer una exsepció i ens va comprar un joc que es diu terraria .es molt guai pero es per ps3 i el meu tiet te la ps3.Molts petons i feliç any 2.014!!!

    ResponElimina
  19. Perdo, falten 2 dies per que els "reis" passin per les nostres cases.

    ResponElimina
  20. Hola amics,
    el dia 30 de desembre vaig anar a Reus a visitar els meus avis. Vam fer cagar el tio i va cagar molts regals. El dia següent vam anar a caminar per Reus i vaig pujar una atracció els llits elàstics. Despres vam celebrar l'any nou.
    Feliç any nou!! Emily

    ResponElimina
  21. Hola classe!!!!!!
    Soc la Marina de 4tb estic molt emocionada dema per la nit venen els reis. El ''Pare Noel'' i el Tio m'ha portat moltes coses segur que a vosaltres tambe. L'altre dia va ser cap d'any i ho vam celebrar a casa d'uns amics del meu pare i vam desordenar tota la seva casa perque ells ens ho van fer ha nosaltres, l'any que ve ens toca celebrar-ho a la nostra casa desitgeu-me sort

    bon nadal

    Marina

    ResponElimina
  22. Hola clase!!!
    soc el Marc. i la festa d'aniversari del marti i l'elia va ser molt chula perque el Nil va cantar la opera i va ballar el gamnam stile i vam veure un expectcle de magia amb tota la clase i el pau rufo.

    ADEU CLASSE!!!

    MARC!

    ResponElimina
  23. Hola classe
    Des del dia 1 al 4 he estat esquiant a voí m'ho he passat pipa, peró avui no hi hem pogut anar perque el terra de la carretera relliscava i no portavem cadenes. Vaig celevrar el any nou amb les meves cosines d'altafulla la Marta i la Laia. Demá anire a veure la cabalcata de reis de barcelona

    adeu i fins aviat

    ResponElimina
  24. Hola classe!!!
    M'ho estic passant tan bé que no tinc ganes de tornar a l'escola.
    He celebrat la nit de Nadal amb la família Sánchez Aurtenetxea a casa dels meus avis, el Cap d'any a una casa rural. Mas Orpí.Amb,la Xènia,el Juli, la Júlia,el Nil,l'Etna, el Fèlix, l'Antònia,i jo l'Héctor (són amics del Baix Penedès ), i la nit de Reis la celebraré al Vendrell. per Cap d'any vam escalar la muntanya del Castellot de la Marca.
    Els nens teníem una habitació per nosaltres sols.
    Estic molt neguitós perquè demà ja vénen els Reis!!!
    BON ANY NOU I FELIÇ 2014!!!
    Héctor

    ResponElimina
  25. Hola companys!!!!
    El dia 31 per la nit estava molt nerviós esperant per que sonessin les campanades i fos el 2014!!!! El dia 2 i 3 vaig anar un casal d'esports on de la classe i va anar el Roudy, l'Erik i l'Alex. M'ho vaig passar molt be!!! Tambe estic molt impacient, per que vinguin els reis només queda un dia.
    FELIÇ 2014!!!!!
    Jan

    ResponElimina
  26. Hola soc la Berta de 4tb.
    Aquest nadal he anat a Andorra a esquiar i m'ho he passat molt be. El 24 he baixat a Manresa a cagar el Tió amb els meus cosins: Pau, Joel, Gala, pau (un altre eh!)Martí i Mariona. A les 00.00 vam baixar a Barcelona a dormir. El dia següent ens vam trobar l'arbre ple de regals i vam anar a dinar a casa dels meus avis. Allà vam fer cagar el “Tió”.El dia després vaig anar a celebrar el Sant Esteve a Manresa i després vam anar a Andorra un altre cop però aquest cop a uns amics Holandesos. Vam tornar a baixar al 30 el dia següent era cap d'any .El vaig celebrar amb uns amics a les 11.55 estàvem tots bojos i... FELIÇ ANY NOU!!!!!!!!!! Ara vaig a la cabalcada de “reis”.

    ResponElimina
  27. Hola soc la Berta de 4tb.
    els reis m'han portat bastants regals. La cavalcada de ahir va ser molt divertida a mi els del carbó em van pintar.
    Adéu

    ResponElimina
  28. Hola soc el SANTI.

    Estos dias e cumplido 9 años!!!!!!!. me han regalado unas bambas y lo e celedrado con el Marti,al Nil, tambe al Pau Roman i el Biel.El año nuebo lo e celebrado con unos amigos que se llaman Estanlei i jordi . Tambe e ido los sabados ha jugar futbol en una cancha con mi papa . Papa noel mea traido el lego chima y los reyes me han traido una loccion y una camisa.Adeu a tots i totas.

    ResponElimina
  29. Hola a tots,

    Aquest Nadal, per cel·lebrar el caga tío i el pare Noel he estat a Londres amb la meva tieta que esta esperan un bebe. Tambe he estat uns días a port aventura, i a Barcelona els tres reis mags d' orient a per sert que no m' oblidi de l' any nou, ja es 2014!!! El caga tío m' ha portat una pistola que dispara patatas i un boli gegant gue quan escrius se' t fan rinxols etc, etc, el pare Noel m' ha portat un cotxe teledirigit que va per la paret i pel sostre i els tres reis mags d' orient m' han portat el joc de skylanders swap force de la wi i el joc de Dragon ball revenge of king Piccolo.
    Adeu.

    ResponElimina
  30. Hola clase !!!
    Avui he tornat del meu poble. Tinc moltes ganes de veure -us i també al nen nou. M'ho he pasat molt bé al poble. Els Reis Mags i el Pare Noel m'han portat : un monopati, una tablet i una capsa de LEGO. Al poble he comprat moltes xuxes i ara estic esperant la arribada de l'Eric. La tornada a Barcelona ha sigut una .....
    i sobre tot ja tinc 9 anys.
    Adéu.

    ResponElimina
  31. Hola classe!!!!!!!

    Durant les vacance de Nadal hem fet moltes coses.Hem anat al Tibidabo amb la classe dels Teixidors,a patinar 1 vegada amb els meus cosins a Glòries, 1 vegada amb la meva iaia i un altra vegada amb els meus pares però aquesta vegada a plaça Catalunya.També hem anat a veure la película "Lluvia de Albóndigas 2", el museu del Barça i el partit de fútbol de Catalunya a l'estadi Lluís Companys.
    Els dies de festa hem dinat i sopat amb la família. Hem recollit molts regals: del tió,del Parenoel i sobretot de Reis: un patinet,un joc de playmobils,holografics,fifa14,tic tac boom, la barbacoa, el scrable, jenga boom, in-genio, un puzzle una suadera i un paraigües del Barça, un transformer i un skylander. Estic molt content.

    Ens veiem demà. Tinc moltes ganes de tornar
    Lluís

    ResponElimina
  32. Hola classe sóc l 'Esther i aquest nadal m´ho he passat molt bé. La majoria dels dies he estat a "Zaragoza" on viuen els meus avis. Quina pena no haver pogut anar a l'aniversari de l'Èlia i el Martí. El tió m'ha cagat moltes xuxes i una polsera, per cert, a mi els reis també m´han portat una tablet. A mes, a Barcelona també m'han portat regals. Els que mes m´han agradat han sigut un excalestric i el joc descailanders de la wii. Tambe he passat bastants dies a "Sant Engracia", el poble dels meus avis i amb els meus cosins que es diuen David e Irene. Hem construït una cabana que ha quedat molt bé.Les 12 campanades d´aquest any m´han agradat molt. En comptes de menjar 12 raïms, he menjat 8 lacasitos i 4 gominoles de menta i quant va sonar l´ultima campanada hem començat a tirar confetis i cada escu va escriure en un paper un desig i desprès els vam cremar, llastima no haver pogut fer cap truc sobre la lectura del Pep Bou. Aquest any en comptes d´anar a la cavalcada del Poblenou he anat a la de Barcelona i m´he quedat amb la boca oberta. M'ha agradat molt mes que la del Poblenou!!!!!! A mi se m´han passat les vacances molt rapidament!!! Us trobo molt a falta i a mes tinc moltes ganes que vingui el Erik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ADEU CLASSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FINS EL8 DE GENER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  33. Holaaaa! classe, aquestes vacances de Nadal han sigut molt divertides. Hem fet moltes coses com anar a patinar,al Tibidabo. al cine. al museu del Barça, a veure el partit de fútbol de Catalunya, jugar a jocs de taula,montar un puzzle i una nau de starwars,estar amb la família i obrir regals. Ara us diré els que més m'han agradat:' xuxes,2 naus de star wars lego,2 ninots de skylanders swap force,2 jocs de skylanders,el joc de holografic,in-genio,una samarreta del barça,scrabble,bambes amb rodes,playmobils,jenga bom,gestos,tic tac boom,ni si ni no,per fer patates i mes coses pero aro no os diré tot.


    ESPERO QUE HAGIU TINGUT UNES BONES VACANCES!!!

    LAIA

    ResponElimina
  34. Hola classe soc el Pau Vila, el dia 24 vaig reunirme amb els meus cosins a casa meva per fer el caga tio va ser molt extrany per que per pica el caga tio no vam fer servir pals vam fer servir culleres de cuinar i en comptes de ficar a escalfar les culleres les vam mullar amb aigua. Al matí del 25 em vaig trobar els regals vaig alusinar hi havia una capse gairebé més gran que l'Eva va ser una pena per que en la capse ficabe Eva. també vaig alucinar quan el vam obrir era una bateria!!!! Bueno ami tambe em van portar el que volia la nova 2DS.El dia 28 vaig veure al Roc i ens u vam pasar molt bè jugant al ditto que es un joc de taula .Del dia 27 al dia 6 de gener estaba a Bilbao amb els avis i els cusins . A Bilbao vam celebrar els Reis un dia abans . Avui he anat a casa del meu company Bernat i hem jugat una bona estona. I ara estic explicant-vos el que he fet aquestes vancances de Nadal.
    Pau Vila

    ResponElimina