dimecres, 30 d’abril del 2014

Emma Resmini: la bellesa de la música





Emma Resmini (Marilyn Resmini) va néixer l’any 2000 i ara té 14 anys.

L’Emma es va presentar a un programa de la Radio Nacional Pública del seu país al setembre del 2009 tocant la peça Chaminade Concertino, fent-se famosa per la seva interpretació.

Al 2009 es va presentar al concurs Nacional de Flauta a la ciutat de Nova York, fent un duo amb la flautista Carol Wincenc.



Des de llavors la seva carrera musical no ha fet altra cosa que ascendre.
 

El diari New York Times escriu de la flautista Emma Resmini que és una “nena prodigi brillant”, i el flautista de renom mundial Sir James Galway diu que l’Emma és una "estrella en ascens".



L’Emma, ha estat solista en moltes de les oquestres simfòniques més famoses del seu país i ha ha participat en nombrosos recitals i festivals de música com a solista.

Altres punts destacats són la gran quantitats de premis i concerts que ha guanyat i que ha realitzat a tot el món, a més de ser el membre més jove de la història acceptada a l'Orquestra Simfònica Juvenil Nacional.

 La peça que interpreta en aquest vídeo

El nom de la peça és la Suite de la fantasia de Carmen per a flauta. La seva interpretació està molt bé, però no és del tot exacte a l'òpera original perquè l’ordre dels temes no és el mateix (després de l’obertura no ve l'havanera, sinó dues altres peces). És "superguai" perquè la interpretació és vertiginosament ràpida i la melodia, interessant. Jo la toco, però més lenta. ;-)

Èric




 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada